Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support (24/7)    

SMS Premium Marketing, serviciul adresat clientilor care trimit volume foarte mari de SMS-uri raporteaza incepand de astazi noi status-uri ale SMS-urilor trimise pentru a va face o idee mai clara despre situatia tuturor mesajelor transmise. Daca pana acum, statutul putea fi Primit, Neprimit sau Neconfirmat, incepand de astazi sunt disponibile urmatoarele statute:

– Primit – SMS-ul trimis a fost primit de destinatar

– Neprimit – SMS-ul trimis nu a fost primit de destinatar pentru ca numarul nu exista sau este suspendat de operator.

– Neconfirmat – SMS-ul trimis nu poate fi confirmat, insa exista posibilitatea sa fi fost primit. Practic pentru acel SMS operatorul nu a intors confirmarea de primire din motive cum ar fi imposibilitatea tehnica de a intoarce confirmarea de primire sau destinatarul a blocat confirmarile de primire pentru SMS-uri.

– In Asteptare – Mesajele aflate in asteptare reprezinta acele mesaje care nu pot fi livrate pentru ca destinatarul nu se afla intr-o zona cu semnal, are telefonul inchis sau este in incapacitatea de a primi mesaje, cu toate ca numarul de telefon este corect si exista. Mesajele aflate In Asteptare vor fi receptionate de destinatar cand acesta se va afla in capacitatea de a receptiona SMS-uri, daca perioada de incapacitate de receptionare nu depaseste perioada maxima pe care o aloca operatorul unui mesaj pentru a fi receptionat.

Tags: , , , , , , , , , ,

La data de 27-06-2009, 11:53 scris de SMSLink.ro
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor.