Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support (24/7)    

In parteneriat cu Orange Romania va putem transmite campaniile de SMS / MMS Marketing (oferta, promotiile sau alte informatii) catre baza de date de clienti Orange Romania, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dumneavoastra, care pot fi domiciliul (oras, judet), varsta, sex, bonitate, consum lunar de telefonie mobila precum si alte criterii disponibile in baza de date Orange. In prezent este cea mai eficienta solutie de marketing prin SMS pentru companiile care nu detin baze de date sau care doresc sa atraga clienti noi.

Practic se defineste subcategoria cea mai atractiva de utilizatori din baza de abonati Orange prin aplicarea unor filtre de genul: sex, varsta, domiciliu, bonitate, consum lunar telefonie, abonament sau cartela prepaid sau alte criterii disponibile in baza de date Orange. Trimiterea de SMS-uri sau MMS-uri propriu-zisa se va procesa direct de catre Orange Romania dupa agrearea bazei de utilizatori mobili pe care sa se faca transmiterea, baza de date propriuzisa fiind confidentiala.

Tarifele trimiterilor sunt foarte competitive iar pentru o oferta completa si detaliata sau mai multe informatii va rog sa ne contactati prin e-mail la office@smslink.ro sau la telefoanele 0723 178 275, 0364 143 564.

Asteptam in continuare sugestiile dumneavoastra prin e-mail la office@smslink.ro.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

La data de 17-03-2010, 21:07 scris de SMSLink.ro
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor.