SMSLink lanseaza platforma mobila de SMS Marketing care va ajuta sa creati campaniile SMS direct de pe smartphone, printr-o interfata intuitivă si usor de utilizat, optimizata pentru smartphone. Iata cateva dintre avantajele platformei mobile de SMS Marketing:

Interfaţă mobilă optimizată pentru smartphone

Interfaţa a fost optimizata în aşa fel încât să realizaţi simplu şi eficient orice task-uri pentru a lansa în cel mai scurt timp o campanie SMS.

Administraţi eficient bazele dvs. de date

Puteţi încărca, valida şi modifica bazele dvs. de date direct de pe smartphone, având un sistem eficient de validare a numerelor de telefon şi eliminarea celor greşite sau duplicate.

Urmăriţi în timp real rapoartele campaniilor dvs.

Istoricul campaniilor poate fi urmărit în timp real de pe smartphone, astfel încat să monitorizaţi în timp real rezultatele campaniei SMS.

Alimentaţi contul dvs. de utilizator plătind direct de pe smartphone

Puteţi comanda şi plăti SMS-urile direct de pe smartphone, utilizând servicii de plată prin card sau Internet Banking, printr-o interfaţă de comandă şi plată optimizată pentru smartphone.

Cum puteţi beneficia de platforma mobilă de SMS Marketing?

Platforma mobilă de SMS Marketing nu necesită activare prealabilă şi nu implică nici un fel de taxă de activare sau abonament lunar. Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi platforma mobilă de SMS Marketing la http://mobile.smslink.ro atunci când aveţi nevoie.  Aflati mai multe despre platforma mobila de SMS Marketing.

Testati gratuit serviciile SMSLink.ro Pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor si pentru ca va furnizam unul dintre cele mai complete servicii de transmitere de SMS-uri din Romania va invitam sa testati gratuit serviciile SMSLink.ro. Pentru a testa serviciile SMSLink.ro este necesar sa va creati un cont de utilizator accesand www.smslink.ro/inregistrare/ sau sau daca aveti deja un cont de utilizator trebuie doar sa va autentificati accesand www.smslink.ro/autentificare/ .

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea